Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca Sie Grac Wojem Czy Ninja ?

Usereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem poniewaz nie wiem czym lepiej gracz czy wojem czy ninja :D ??

Kto pomoze napewno dostanie + lub - lub 5*

DAJ MI -

Opublikowano

oplaca? czyli co? bo w metina sie grac za bardzo nie oplaca..

Nojaka postacia sie dobrze expi, ubija metki jaka profesja ;)

DAJ MI -

Opublikowano

Sura WP.

Doskonały do expa, metków i pvp.

EQ i KU dużo tańsze niż dla woja.

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Nojaka postacia sie dobrze expi, ubija metki jaka profesja ;)

Woj body. Koleś napisał że woj mental. Może i metki się swobodnie uwala bez uciekania ale wolno i tak samo expienie. Na BO jeszcze się przyjemnie expi ale w v1 to już jest męczarnia. Wiem coś o tym bo mam 52mental i nudy jak cholera , a bodym to bierzesz spocik z buffkami i do sciany ;]

Opublikowano

Woj body. Koleś napisał że woj mental. Może i metki się swobodnie uwala bez uciekania ale wolno i tak samo expienie. Na BO jeszcze się przyjemnie expi ale w v1 to już jest męczarnia. Wiem coś o tym bo mam 52mental i nudy jak cholera , a bodym to bierzesz spocik z buffkami i do sciany ;]

no dobra sprobujemy :) Dzieki ;) a teraz jak z EQ ?

DAJ MI -

Opublikowano

Napiszę tak

Bardziej opłacalny Ninja : Tańsze KU i EQ

Exp : Obydwa dobry eq

Metiny : Oczywiście woj body lepszy :) + bojowiec miodzio

PvP : Hmm obydwa dobre :)

Polecam Ninję Daggera ponieważ tańszy w utrzymaniu . Dobiłem ninją 52 lvl ale pote privy, zbudzenie i przeniosłem się na bodziaka :)

Ninja Dagger !!!

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

wez ninje dager, z dmg hackiem na 40lvl ogarniesz caly spot V1, a exp tam leci bardzo dobrze i szybko sie expi, ja w 3dni z dmg hackiem wbilem 55lvl ninja, i eq tanie,ku tez

13032777318975834031.gif

Opublikowano

wez ninje dager, z dmg hackiem na 40lvl ogarniesz caly spot V1, a exp tam leci bardzo dobrze i szybko sie expi, ja w 3dni z dmg hackiem wbilem 55lvl ninja, i eq tanie,ku tez

Podasz mi link Do DMG hacka ? napewno dam + i 5* ( nie wiem jak sie daje 5 ale dobra :) )

DAJ MI -

Opublikowano

Wojownik lepszy bo ma skile trwałę czyli sielne czy aura i berek a nini nic nie dodaje ataku ani defa zaden skill no tylko znikniecie ale to gowno daje wiec wybierz WOJOWNIKA LUB SURE !!!!

Opublikowano

WP to połączenie mentala i body'ego z tańszym eq i ku -.-

Jedyny minus to to, że wolno bije ale itak szybciej od mentala.

Na 55+ z konia exp będzie dużo lepszy niż bodym, a metki będziesz kosił jak cholera.

Najlepiej idz Ostrze>Zbroja>Strach>Wir>Palec, to doskonały bulid do bicia z konia.

W pvp skosisz każdego woja, jeśli wejdzie rozproszenie :>

cooltext59392910.gif
Opublikowano

Ja bym proponował wp do expa dobry lecz do pvp dopiero od 70-75lv :) Ninja tez dobra i uniwesalna postac i do expa i pvp :P Ninja takze ma tanie ku i eq :P

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano
Woj mental

To się nie wysiliłeś kolego.. A jeśli już woj to raczej body bo szybciej expi i znacznie szybciej ubija metki. No i przy grze jest ta adrenalinka, że ciągle trzeba pocić etc. :D

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

jak już między woj a ninja, to ninja ddagger. tanszy w utrzymaniu, na dmg hacku koxi xD

no i jest ciut ciekawszy niz woj...

525ffffff.png
Opublikowano

Ninja Dagger wcale nie jest taka tania w utrzymaniu. Eq sie robi coraz drozsze i na 70 lv musisz wydac na Eq ok 400kk (bez KU)

Ninja tez nie jest łatwo rozwalic np metka w lesie.

Radzilbym ci grac wojem body to co ze eq i ku drogie. Jest bardzo duzo łatwych i szybkich sposobow na zarobienie Yang.

Nawet przy expieniu mozna duzo kasy zarobic. Sam gram wojem Body 35lv Skile m9-m10 na takim lvl zarabiam ok 30-50kk Dziennie!!

Licze na ++[

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...